Terug Hulp nodig
“Starten met SEPA Direct Debit” Webinar Binnen Europa wordt het betalingsverkeer geharmoniseerd en hierdoor verandert de manier waarop uw organisatie betaalt. Per 1 februari 2014 dient uw betalingsverkeer gemig...
76 keer bekeken

“Starten met SEPA Direct Debit” Webinar

“Starten met SEPA Direct Debit” Webinar

Binnen Europa wordt het betalingsverkeer geharmoniseerd en hierdoor verandert de manier waarop uw organisatie betaalt. Per 1 februari 2014 dient uw betalingsverkeer gemigreerd te zijn naar de Single Euro Payments Area (SEPA) standaarden.

“Starten met SEPA Direct Debit” Webinar
Met name het incasso product, de SEPA direct debit (SDD) wijzigt sterk ten opzichte van het huidige incasso product. Het migratie traject naar dit nieuwe SDD product, blijkt in de praktijk soms tijdrovend en complex te zijn. Het vraagt aanpassingen in uw eigen bedrijfsvoering en aan uw ERP softwarepakketten en afstemming met uw bank.

Om u te informeren over de kenmerken van de SEPA direct debit nodigen wij u van harte uit voor de “Starten met SEPA Direct Debit” webinar.

In deze webinar wordt een introductie gegeven van de algemene kenmerken van de SEPA direct debit en de wijzigingen die dit met zich meebrengen op het gebied van:
•    Het verkrijgen van het mandaat,
•    actief mandaatmanagement
•    de pre-notificatie
•    de gewijzigde aanlevertijden (first/recurrent)

De webinar richt zich hiermee op alle organisaties, verenigingen en bedrijven die incasseren.

Inhoudelijk wordt deze webinar verzorgd door twee experts van het SEPA programmabureau van De Nederlandsche Bank (DNB). Tijdens de webinar kunt u interactief uw vragen doorsturen en worden uw vragen tijdens of na afloop van de webinar beantwoord.

Schrijf nu in!

U kunt zich hieronder registreren voor deelname aan de webinar.

maandag

27

mei 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.