Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars
1154 keer bekeken

Meld u nu aan! Pharming Webinar Q3

Op 29 oktober 2020 zal Pharming’s CEO Sijmen de Vries tijdens een webinar een overzicht geven van de recent gepubliceerde financiële resultaten van het 3rde kwartaal.

Pharming Group zal op de 29ste van oktober om 19:00 een webinar houden waarin CEO Sijmen de Vries en Leon Melens de gebeurtenissen van de afgelopen 3 kwartalen en de financiële resultaten van het ...

Datum:
Duur: 1 uur
821 keer bekeken

Meld u nu aan! Pharming Webinar: Halfjaarcijfers

Pharming’s CEO Sijmen de Vries en Leon Melens kijken terug op het eerste halfjaar van 2020 en de recent gepubliceerde financiële resultaten van het eerste halfjaar.
Meld u nu aan! Pharming Webinar: Halfjaarcijfers

Op de 30ste van juli zal Pharming Group om 19:00 een webinar houden waarin CEO Sijmen de Vries en Leon Melens de gebeurtenissen van het afgelopen halfjaar en de financiële resultaten van de halfjaarcijfers zullen bespreken. Deze webinar bevat een bedrijfsupdate, inzicht in de marktomstandigheden, de vooruitgang van onze pijplijn en een financieel overzicht. We zullen afsluiten met een vraag- ...

Datum:
Duur: 1 uur
561 keer bekeken

Pharming Group: Halfjaarcijfers 2019

Pharming Group: Halfjaarcijfers 2019

Tijdens dit derde webinar presenteren Pharmings CEO Sijmen de Vries en CFO Robin Wright de stand van zaken en financiële resultaten over de eerste zes maanden van 2019. In een interview met Leon Melens (LifeSpring) gaan ze dieper in op bepaalde details van het afgelopen halfjaar.

Programma:
•    Presentatie van de eerste halfjaarcijfers 2019;
•    Interview met Sijmen ...

Datum:
Duur: 1 uur
565 keer bekeken

Pharming Group: Jaarcijfers 2018

Pharming Group: Jaarcijfers 2018

Tijdens dit tweede webinar presenteren Pharmings CEO Sijmen de Vries en CFO Robin Wright de gang van zaken en de financiële resultaten over 2018. In een interview met Leon Melens (LifeSpring) gaan ze nog wat dieper in op bepaalde details van het afgelopen jaar.

Programma:
•    Presentatie van de financiële resultaten van 2018;
•    Interview met Sijmen de ...

Datum:
Duur: 1 uur