Terug Hulp nodig
566 keer bekeken

Meld u nu aan! Pharming Webinar Q3

Op 29 oktober 2020 zal Pharming’s CEO Sijmen de Vries tijdens een webinar een overzicht geven van de recent gepubliceerde financiële resultaten van het 3rde kwartaal.

Pharming Group zal op de 29ste van oktober om 19:00 een webinar houden waarin CEO Sijmen de Vries en Leon Melens de gebeurtenissen van de afgelopen 3 kwartalen en de financiële resultaten van het 3rde kwartaal zullen bespreken. Deze webinar bevat een bedrijfsupdate, inzicht in de marktomstandigheden en een financieel overzicht.

Pharming organiseert events zoals webinars en roadshows om investeerders zo goed mogelijk te informeren. Deze events zijn bedoeld om zo veel mogelijk vragen te beantwoorden. Aangezien het dit jaar, in verband met de COVID-19 pandemie, niet mogelijk is de Investor Tour te organiseren heeft Pharming besloten een webinar te houden voor de 3rde kwartaalcijfers. We zullen afsluiten met een uitgebreide vraag- en antwoordsessie.

De webinar zal uitgezonden worden in het Nederlands. Engelse ondertiteling zal tijdig worden toegevoegd aan de on-demand versie.

Vragen kunnen tot 17:00 op 29 oktober 2020 verstuurd worden naar investor@pharming.com met als onderwerp ‘Q3 Webinar’.

Met vriendelijke groet,

Pharming’s Investor Relations Team

donderdag

29

oktober 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.