Hét interactieve platform voor online events

Op zoek naar een online podium voor jouw verhaal? Met onze webinars en online events pak je de aandacht, en houd je de belangstelling van je doelgroep vast.

Wij zijn Online Seminar.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

Zo zet je webinars effectief in

Laptop: waarop een webinar wordt gekeken

Leadgeneratie

Volgens veel businesses zijn online events de beste manier om leads te genereren. Niet voor niets: in webinars kun je veel van je bedrijf laten zien en tegelijkertijd vragen van klanten beantwoorden. Maar bovenal creëren de uitzendingen waardevolle data.

Presentatoren in de webinar studio

Bedrijfscommunicatie

Presenteer kwartaalcijfers, lanceer een nieuwe productlijn, of deel een interessant interview met de CEO. Webinars en online events zijn daarvoor de tool bij uitstek, omdat ze interactief zijn en veel personen op verschillende locaties bereiken.

E-learning webinar

E-learning

De explosieve groei van e-learning is niet gek: vandaag de dag kun je veel meer mensen tegelijkertijd benaderen dan met een fysieke training. Bovendien bespaar je locatiekosten en (reis)tijd, terwijl je jouw cursussen volledig kunt automatiseren.

De kracht van webinars

Infographic

Waarom Online Seminar?

CEO presenteert een webinar

1. Interactieve totaaloplossing

• Volledig interactief met chat, pollvragen en calls to action, live en on demand
• Geautomatiseerde email-notificaties naar de deelnemers
• Moeiteloos integreren van vooraf opgenomen video’s en desktopsharing

2. Een schat aan data

• Live en on demand rapportages op gebruikersniveau
• Inzicht in gebruikersprofiel, kijkgedrag en interesses

3. Full-service van a tot z

• 24/7 support
• Eigen projectmanager
• Regisseur, host en moderator op locatie

4. 100% security

• Alle data op beveiligde servers in Nederland
• Bepaal zelf wie toegang mag hebben tot je webinars
• 100% afgeschermde gebruikersgegevens

In 6 stappen naar
een succesvol webinar?

Deze organisaties gingen je voor

We zijn trots op de klanten die vaak al heel lang bij ons zijn. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk.

Aanbod type studio’s

Vaste studio Rietlandpark

Vaste studio’s

In onze hoogwaardige studio’s in binnen- en buitenland krijg je professionele begeleiding van je eigen webinar host, en technische ondersteuning van de regie en moderatoren. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een soepel verlopend evenement met een maximale impact.

Mobiele studio

Mobiele studio’s

Net als een vaste studio, alleen staan we bij jou thuis of op kantoor voor je klaar. Onze technicus neemt licht, audio, microfoons en 2 camera’s mee, zodat je zonder zorgen kunt focussen op je presentatie. Het enige dat nodig is, is een goede internetverbinding en een passende ruimte.

Virtuele studio

Virtuele studio’s

De virtuele studio is geschikt voor presentatoren die niet naar de fysieke studio kunnen komen. Ze loggen veilig in vanuit huis, met onze professionele ondersteuning komt jouw boodschap duidelijk over bij de kijkers, die het gevoel krijgen dat alle presentatoren samen in beeld zijn.

BEKIJK ALLE STUDIO’S

Onze hoogwaardige studio’s

500 klanten, 10.000 webinars en meer dan 1 miljoen interactieve kijkers: al 13 jaar lang de webinarexpert van de Benelux.

Medewerker Online Seminar, contactblok

Jasper Poot
Senior Business Development Manager
+31(0)633786982
jasper.poot@onlineseminar.nl