Hét interactieve platform voor online events

Op zoek naar een online podium voor jouw verhaal? Met onze webinars en online events pak je de aandacht, en houd je de belangstelling van je doelgroep vast.

Wij zijn Online Seminar.

Wil je écht
contact met je
doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

Zo zet je online events effectief in

Leadgeneratie

Volgens veel businesses zijn online events de beste manier om leads te genereren. Niet voor niets: in webinars kun je veel van je bedrijf laten zien en tegelijkertijd vragen van klanten beantwoorden. Maar bovenal creëren de uitzendingen waardevolle data.

Bedrijfscommunicatie

Presenteer kwartaalcijfers, lanceer een nieuwe productlijn, of deel een interessant interview met de CEO. Webinars en online events zijn daarvoor de tool bij uitstek, omdat ze interactief zijn, veel personen op verschillende locaties bereiken en je ze kunt terugkijken.

E-learning

De explosieve groei van e-learning is niet gek: je kunt veel meer mensen tegelijkertijd benaderen dan met een fysieke training. Bovendien bespaar je locatiekosten en (reis)tijd, en kun je jouw cursussen volledig automatiseren.

Waarom Online Seminar?

Jongen, met oortjes in, zit achter zijn laptop

1. Interactieve totaaloplossing

• Volledig interactief met chat, pollvragen en calls to action, live en on demand
• Geautomatiseerde email-notificaties naar de deelnemers
• Moeiteloos integreren van vooraf opgenomen video’s en desktopsharing

2. Een schat aan data

• Live en on demand rapportages op gebruikersniveau
• Inzicht in gebruikersprofiel, kijkgedrag en interesses

3. Full-service van a tot z

• 24/7 support
• Eigen projectmanager
• Regisseur, host en moderator op locatie

4. 100% security

• Alle data op beveiligde servers in Nederland
• Bepaal zelf wie toegang mag hebben tot je webinars
• 100% afgeschermde gebruikersgegevens

BEKIJK EEN WEBINAR

In 6 stappen naar
een succesvol webinar?

Deze organisaties gingen je voor

We zijn trots op de klanten die vaak al heel lang bij ons zijn. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk.

Onze succesverhalen

Koffietijd

Van dagelijks tv-programma naar het gezelligste vrouwenplatform van Nederland, dit is de missie van Koffietijd. Vanuit deze ambitie is een samenwerking met Online Seminar ontstaan om één van de nieuwe onderdelen vorm te geven: de Koffietijd workshops. Het afgelopen jaar bleek dit een doorslaand succes en is de basis gelegd voor meer.

Scandinavian Wintersports

Hoe bereid je op een duurzame, interactieve manier je reisgezelschap voor op een actieve, uitdagende vakantie? Scandinavian Wintersports, specialist in kleinschalige, actieve en avontuurlijke winterreizen, slaagde hierin met een webinar special gericht op een reisavontuur in Lapland.

Get it done

In 2009 richtte actrice en filmmaker Hanna Verboom Stichting Get it done op, als een van de eerste crowdfundingplatforms van Nederland. Inmiddels heeft de stichting een breder doel, namelijk mensen bijeen brengen die geven belangrijker vinden dan nemen. Via onder andere online interactieve talkshows wordt zo een brug geslagen tussen de helpers en de initiatieven die deze hulp kunnen gebruiken.

Vaste studio’s

In onze hoogwaardige studio’s in binnen- en buitenland krijg je professionele begeleiding van je eigen webinar host, en technische ondersteuning van de regie en moderatoren. Uiteraard verlenen we onze service binnen de richtlijnen van het RIVM.

Mobiele studio’s

Net als een vaste studio, alleen staan we bij jou thuis of op kantoor voor je klaar. Onze technicus neemt licht, audio, microfoons en 2 camera’s mee. Het enige wat jij nodig hebt, is een goede internetverbinding en een passende ruimte.

Virtuele studio’s

De virtuele studio is uiterst geschikt voor presentatoren die om wat voor reden dan ook niet naar de fysieke studio kunnen komen. Ze loggen veilig in vanuit huis en de kijker krijgt het gevoel dat alle presentatoren samen in beeld zijn.

12,5
jaar

500 klanten, 10.000 webinars en meer dan 1 miljoen interactieve kijkers: al 12,5 jaar lang de webinarexpert van de Benelux.

Medewerker Online Seminar, contactblok

Jasper Poot
Senior Business Development Manager
+31(0)633786982
jasper.poot@onlineseminar.nl