Het platform voor de échte dialoog

Als bedrijf in de healthcare-industrie wil je je graag verbinden met gezondheidsprofessionals. Maar hoe blijf je in contact met een doelgroep die over de hele wereld verspreid zit in een markt die zeer gereguleerd en competitief is? Webinars bieden uitkomst.

Wij zijn Online Seminar.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

Zo zet je online events effectief in

Medische educatie

In de laatste ‘approval’ fase van medicijn- of device-ontwikkeling is het waardevol om artsen alvast toe te lichten wat de mogelijkheden zijn van het aankomende medicijn. De gerenommeerde artsen die bijdragen aan de medicijnontwikkeling zijn vaak diegenen die het webinar geven. Het webinar is een uitgelezen kans om diepgaand op de wetenschappelijke onderbouwing van het medicijn in te gaan.

Informatieve webinars

Ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen kunnen een webinarserie lanceren met wetenschappelijk gebaseerde informatie rond actuele thema’s. Dit is een slimme manier om ze te positioneren als expert in het medisch vakgebied. Zo kunnen ook zij van veel waarde zijn voor patiënten, hun familie en verdere geïnteresseerden.

Platform tijdens conferenties

Steeds vaker delen partijen in de farmaceutische wereld tijdens conferenties en seminars de wetenschappelijke highlights van de bijeenkomst. Ook bieden zij een podium aan artsen en andere deskundigen. Met een webinar kunnen professionals die niet op het congres aanwezig zijn toch belangrijke informatie tot zich nemen en meedoen aan de discussie.

De kracht van webinars

Infographic Healthcare

Waarom Online Seminar?

Jongen, met oortjes in, zit achter zijn laptop

1. Interactieve totaaloplossing

• Volledig interactief met chat, pollvragen en calls to action, live en on demand
• Geautomatiseerde email-notificaties naar de deelnemers
• Moeiteloos integreren van vooraf opgenomen video’s en desktopsharing

2. Een schat aan data

• Live en on demand rapportages op gebruikersniveau
• Inzicht in gebruikersprofiel, kijkgedrag en interesses

3. Full-service van a tot z

• 24/7 support
• Eigen projectmanager
• Regisseur, host en moderator op locatie

4. 100% security

• Alle data op beveiligde servers in Nederland
• Bepaal zelf wie toegang mag hebben tot je webinars
• 100% afgeschermde gebruikersgegevens

BEKIJK EEN WEBINAR

Onze hoogwaardige studio’s

Vaste studio’s

In onze hoogwaardige studio’s in binnen- en buitenland krijg je professionele begeleiding van je eigen webinar host, en technische ondersteuning van de regie en moderatoren. Uiteraard verlenen we onze service binnen de richtlijnen van het RIVM.

Mobiele studio’s

Net als een vaste studio, alleen staan we bij jou thuis of op kantoor voor je klaar. Onze technicus neemt licht, audio, microfoons en 2 camera’s mee. Het enige wat jij nodig hebt, is een goede internetverbinding en een passende ruimte.

Virtuele studio’s

De virtuele studio is uiterst geschikt voor presentatoren die om wat voor reden dan ook niet naar de fysieke studio kunnen komen. Ze loggen veilig in vanuit huis en de kijker krijgt het gevoel dat alle presentatoren samen in beeld zijn.

14
jaar

500 klanten, 25.000 webinars en meer dan 1 miljoen interactieve kijkers: al 14 jaar dé webinarexpert.

Medewerker Online Seminar, contactblok

Jasper Poot
Senior Business Development Manager
+31(0)633786982
jasper.poot@onlineseminar.nl