Platform voor de échte dialoog

Bereik grote groepen studenten zonder aan kwaliteit in te leveren. Creëer dynamische webinars, waarbij je makkelijk de interactie ingaat. Het engagement gaat omhoog en de resultaten ook.

Wij zijn Online Seminar.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

Zo zet je e-learning effectief in

Lessen online

Het is niet voor alle studenten makkelijk om fysiek naar een locatie te komen. Het voordeel van het Online Seminar-webinar is dat je data genereert én makkelijk met studenten in gesprek kunt en hun kennis kunt testen, bijvoorbeeld via de chat, toetsen of pollvragen. Zo creëer je een dynamische les op afstand.

Accreditatie

Wat als accrediteren vrijwel automatisch ging? Online Seminar Learning biedt slimme online tools om gericht kennis te delen, aanwezigheid te meten en jouw werkdruk te verminderen. Bovendien krijg je gedetailleerd inzicht in de resultaten, zodat je de lesstof steeds verder kunt verbeteren.

Promotie

Open dagen zijn erg waardevol, maar brengen ook veel werk met zich mee. Het voordeel van een webinar is dat je veel potentiële studenten tegelijkertijd spreekt en je ze het volledige verhaal van je onderwijsinstelling kunt vertellen. Je hebt de kans om snel hun interesse in de opleiding te meten, of extra informatie te bieden waar nodig.

De kracht van webinars

infographic Opleidingen

Waarom Online Seminar?

Presentatoren in de webinar studio

1. Interactieve totaaloplossing

• Volledig interactief met chat, pollvragen en calls to action, live en on demand
• Geautomatiseerde email-notificaties naar de deelnemers
• Moeiteloos integreren van vooraf opgenomen video’s en desktopsharing

2. Een schat aan data

• Live en on demand rapportages op gebruikersniveau
• Inzicht in gebruikersprofiel, kijkgedrag en interesses

3. Full-service van a tot z

• 24/7 support
• Eigen projectmanager
• Regisseur, host en moderator op locatie

4. 100% security

• Alle data op beveiligde servers in Nederland
• Bepaal zelf wie toegang mag hebben tot je webinars
• 100% afgeschermde gebruikersgegevens

BEKIJK EEN WEBINAR

Deze organisaties gingen je voor

We zijn trots op de klanten die vaak al heel lang bij ons zijn. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk.

Succesverhalen

We zijn trots op de klanten die vaak al heel lang bij ons zijn. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het platform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk.
Dit zijn hun verhalen.

ROC MBO College Airport

Stichting Laurens

Onze hoogwaardige studio’s

Vaste studio’s

In onze hoogwaardige studio’s in binnen- en buitenland krijg je professionele begeleiding van je eigen webinar host, en technische ondersteuning van de regie en moderatoren. Uiteraard verlenen we onze service binnen de richtlijnen van het RIVM.

Mobiele studio’s

Net als een vaste studio, alleen staan we bij jou thuis of op kantoor voor je klaar. Onze technicus neemt licht, audio, microfoons en 2 camera’s mee. Het enige wat jij nodig hebt, is een goede internetverbinding en een passende ruimte.

Virtuele studio’s

De virtuele studio is uiterst geschikt voor presentatoren die om wat voor reden dan ook niet naar de fysieke studio kunnen komen. Ze loggen veilig in vanuit huis en de kijker krijgt het gevoel dat alle presentatoren samen in beeld zijn.

14
jaar

500 klanten, 25.000 webinars en meer dan 1 miljoen interactieve kijkers: al 14 jaar dé webinarexpert.

Medewerker Online Seminar, contactblok

Jasper Poot
Senior Business Development Manager
+31(0)633786982
jasper.poot@onlineseminar.nl