Hét interactieve platform voor online events

Op zoek naar een online podium voor jouw verhaal? Met onze webinars en online events pak je de aandacht, en houd je de belangstelling van je doelgroep vast.

Wij zijn Online Seminar.

Koploper in 6 branches

Online Seminar werkt voor toonaangevende merken en is koploper in zes branches: Financieel, Healthcare, IT, Media, Opleidingen en Overheid. Onze specialisten helpen jou om webinars te creëren die aansluiten bij jouw doelgroep. Wij kennen de uitdagingen die in jouw branche leven en bieden oplossingen die daar perfect bij aan sluiten.

Regisseurs aan het nadenken

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

Aanbod type studio’s

Vaste studio Rietlandpark

Vaste studio’s

In onze hoogwaardige studio’s in binnen- en buitenland krijg je professionele begeleiding van je eigen webinar host, en technische ondersteuning van de regie en moderatoren. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een soepel verlopend evenement met een maximale impact.

Mobiele studio

Mobiele studio’s

Net als een vaste studio, alleen staan we bij jou thuis of op kantoor voor je klaar. Onze technicus neemt licht, audio, microfoons en 2 camera’s mee, zodat je zonder zorgen kunt focussen op je presentatie. Het enige dat nodig is, is een goede internetverbinding en een passende ruimte.

Virtuele studio

Virtuele studio’s

De virtuele studio is geschikt voor presentatoren die niet naar de fysieke studio kunnen komen. Ze loggen veilig in vanuit huis, met onze professionele ondersteuning komt jouw boodschap duidelijk over bij de kijkers, die het gevoel krijgen dat alle presentatoren samen in beeld zijn.

BEKIJK ALLE STUDIO’S

Deze organisaties gingen je voor

We zijn trots op de klanten die vaak al heel lang bij ons zijn. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk.

Wie zijn wij?

Aandacht voor mens én aandacht voor techniek. Wij geloven dat we door die combinatie de beste resultaten kunnen behalen voor jou als klant. In ons team vind je daarom specialisten op alle vlakken. We stellen onszelf graag aan je voor.

Online Seminar teamfoto

De kracht van webinars

Infographic

Waarom Online Seminar?

1. Interactieve totaaloplossing

• Volledig interactief met chat, pollvragen en calls to action, live en on demand
• Geautomatiseerde email-notificaties naar de deelnemers
• Moeiteloos integreren van vooraf opgenomen video’s en desktopsharing

2. Een schat aan data

• Live en on demand rapportages op gebruikersniveau
• Inzicht in gebruikersprofiel, kijkgedrag en interesses

3. Full-service van a tot z

• 24/7 support
• Eigen projectmanager
• Regisseur, host en moderator op locatie

4. 100% security

• Alle data op beveiligde servers in Nederland
• Bepaal zelf wie toegang mag hebben tot je webinars
• 100% afgeschermde gebruikersgegevens

In 6 stappen naar
een succesvol webinar?

Medewerker Online Seminar, contactblok

Jasper Poot
Senior Business Development Manager
+31(0)633786982
jasper.poot@onlineseminar.nl