Prijzen

De kosten van een webinar zijn geheel afhankelijk van je wensen. Je kunt de organisatie van je webinar volledig uit handen geven aan ons webinarteam. Of wil je liever zelf je webinar voorbereiden en uitzenden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Full-service webinars

Bij een full service-overeenkomst begeleiden wij je stap voor stap naar een webinar dat tot in detail is verzorgd. Wij zorgen ervoor dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Bij ieder webinar is technische begeleiding aanwezig, die voor en tijdens het webinar met je meekijkt en je deelnemers helpt waar nodig. Direct na afloop bespreken we samen de verzamelde data, zodat je meteen inzicht hebt in de opbrengst van je eigen webinar.

Daarbij ondersteunen we je bij de communicatie rond je webinar. Denk hierbij aan een op maat gemaakte uitnodiging voor het webinar in je eigen huisstijl. Je beoogde doelgroep wordt tevens op tijd herinnerd aan het webinar, zowel via e-mail als per sms.

Self-service webinars

Wil je liever zelf een webinar organiseren? Ook dat kan. De webinarkosten zijn dan lager. Bovendien is het webinarplatform volledig webbased waardoor je de webinars zelfstandig online kunt voorbereiden, inrichten en uitzenden. Indien je meerdere keren per jaar een webinar wilt geven en ongelimiteerd wilt kunnen uitzenden, dan is het ook mogelijk een licentie af te nemen van het OnlineSeminar-platform.