Terug Hulp nodig
PvdA Bestaanszekerheid-Webinar Op woensdagavond 30 september, tussen 19.00 en 20.30 gaan we digitaal in gesprek over bestaanszekerheid. Veel mensen kunnen de eindjes moeilijk, of zelfs helemaal niet me...
80 keer bekeken

PvdA Bestaanszekerheid-Webinar

Op woensdagavond 30 september, tussen 19.00 en 20.30 gaan we digitaal in gesprek over bestaanszekerheid. Veel mensen kunnen de eindjes moeilijk, of zelfs helemaal niet meer aan elkaar knopen.  Bestaanszekerheid en het perspectief op vooruitgang komen daardoor onder druk.
Daarom is het afgelopen voorjaar een werkgroep ingericht om te kijken welke oplossingen er zijn om bestaanszekerheid voor iedereen mogelijk te maken.  Op het laatste PvdA-congres verzorgde deze werkgroep al een sessie voor partijleden. Tijdens het webinar staan we stil bij de aanbevelingen van de werkgroep en voeren we breder de dialoog over het actuele vraagstuk van bestaanszekerheid, de betekenis in de huidige crisis en de oplossingsrichtingen daarbij.

Dit doen we met onder anderen Amma Asante, voorzitter van de Landelijke Cliëntenraad, hoogleraar Arbeidsmarktverhoudingen Paul de Beer, Tweede Kamerlid Gijs van Dijk en voorzitter van de branchevereniging voor schuldhulpverlening, Marco Florijn. Ook gaan we in gesprek met ervaringsdeskundigen en leden van de netwerkgroep basiszekerheid. Natuurlijk is er ook ruime voor jouw vragen en inbreng! 

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging.  In de dagen voorafgaand aan het webinar ontvang je ook nog een e-mail met aanvullende achtergrondinformatie en een instructie over hoe je het webinar kunt volgen en vragen kunt stellen.

woensdag

30

september 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.