Terug Hulp nodig

Slimmer werken met Office

door Vanessa Simons

Tijdens dit webinar van 1,5 uur krijg je van Vanessa Simons, Microsoft Office Specialist, handige tips om snel en makkelijk te werken met Windows en de Officeprogramma's: Outlook, Word, Excel en PowerPoint (en OneNote).

Ook jij kunt slimmer werken en tijd overhouden

De meesten van ons werken al jaren met de verschillende Officeprogramma's. Deze programma's worden steeds slimmer. Helaas ontbreekt het ons vaak de tijd om uit te vogelen of bepaalde taken sneller of efficiënter kunnen worden uitgevoerd. In deze workshop krijg je in slechts 1,5 uur alle handige tips voor jouw Windows pc en de Officeprogramma's gepresenteerd. Zowel Outlook als Word, Excel, PowerPoint (en OneNote) worden behandeld. Kortom een kleine tijdsinspanning die je tijd zal opleveren.

Vanessa Simons over dit webinar

"Door middel van praktische online-trainingen laat ik je graag handigheidjes ervaren waardoor je nog slimmer en efficiënter met de Microsoft-programma's gaat werken. Door mijn jarenlange ervaring als trainer en managementassistent ben jij verzekerd van no-nonsense trainingen waar je écht iets aan hebt. De trainingen maken jou bekend met de mogelijkheden van de programma's die je dagelijks gebruikt. Hiermee zorg je voor meer overzicht in je werk, minder chaos in je hoofd en meer tijd voor leuke dingen", aldus Vanessa Simons, Microsoft Office Specialist en trainer.

vrijdag

3

maart 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.