Terug Hulp nodig
De veranderende rol van de overheid In dit webinar neemt Martijn Aslander ons mee in zijn kijk op organisatiemechanismen en technologie. Als auteur van ‘Nooit af’ en ‘Easycratie’ kijkt hij door de lens van ...
203 keer bekeken

De veranderende rol van de overheid

Over verwarring, professioneel klooien, loyale rebellen en het einde van organisaties…
De veranderende rol van de overheid

In dit webinar neemt Martijn Aslander ons mee in zijn kijk op organisatiemechanismen en technologie. Als auteur van ‘Nooit af’ en ‘Easycratie’ kijkt hij door de lens van technologie naar sociaal, maatschappelijk- en economische ontwikkelingen. Volgens hem zet de tendens zich voort dat burgers en bedrijven steeds meer zaken naar zich toe trekken waar vroeger de overheid over ging. Met alle gevolgen van dien. En hij vindt het een wonderlijke zaak is dat we in een kennissamenleving zitten met 5 miljoen kenniswerkers, maar dat we geen flauw benul lijken te hebben wat kenniswerk eigenlijk is. Laat staan hoe we dat op een goede manier kunnen organiseren. Daarom hamert hij al meer dan tien jaar op het belang van digitale vaardigheden, die maar niet op de strategische agenda van directies en leidinggevenden staan.

Martijn Aslander is professioneel lifehacker en verbinder van mensen, informatie en ideeën. Hij is schrijver, stand-up filosoof en veelgevraagd spreker en geeft advies aan overheid en bedrijfsleven. Zowel in zijn publicaties als op het podium laat hij de ongekende mogelijkheden zien van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt.

woensdag

12

september 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.