Terug Hulp nodig
Toezicht op energiebesparing Tijdens het webinar wordt u geïnformeerd over de stand van zaken rond de Versterkte uitvoering energiebesparings- en informatieplicht (VUE) en de uitvoering van de Inform...
491 keer bekeken

Toezicht op energiebesparing

Toezicht op energiebesparing

Tijdens het webinar wordt u geïnformeerd over de stand van zaken rond de Versterkte uitvoering energiebesparings- en informatieplicht (VUE) en de uitvoering van de Informatieplicht. Daarnaast informeren wij u over de stand van zaken rondom de energieconvenanten (MJA3/MEE).

Ook zullen we ingaan op de komende actualisatie van de erkende maatregelenlijsten (EML) die medio 2022, voor de nieuwe ronde van de informatieplicht, afgerond moet zijn. Daarbij komen de ervaringen met de huidige informatieplichtronde, een analyse van de huidige EML en de effecten van de invoering van de Omgevingswet per 1 januari  2022 op de EML aan bod. Ook blikken we vooruit op de het proces van de actualisatie.

Kenniscentrum InfoMil organiseert dit webinar in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat het Webinar Toezicht op energiebesparing. We doen dit in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

donderdag

26

november 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.