Webinar overzicht Hulp nodig
Beleggen in valuta? Waarom zou ik? Dit is het moment om te profiteren van koersbewegingen van valuta. Valutamarkten zijn in de ban van de crisis in opkomende markten en het soepele geldbeleid van centrale ...
489 keer bekeken

Beleggen in valuta? Waarom zou ik?

Beleggen in valuta? Waarom zou ik?

Dit is het moment om te profiteren van koersbewegingen van valuta. Valutamarkten zijn in de ban van de crisis in opkomende markten en het soepele geldbeleid van centrale banken wereldwijd. Bovendien wacht de Verenigde Staten een renteverhoging.

In het online seminar Beleggen in valuta? Waarom zou ik? legt valuta-expert Chris Jongbloed van Saxo Bank uit hoe u met succes in valuta kunt handelen. Valuta zijn net als aandelen voortdurend in beweging, en er kan voor meerdere doeleinden in worden belegd. Natuurlijk om rendement te realiseren, maar ook om beleggingen te beschermen tegen nadelige wisselkoerseffecten.

Chris Jongbloed staat daarnaast uitgebreid stil bij gebeurtenissen, die valuta in beweging hebben gezet of kunnen zetten. Zoals het vooruitzicht van een renteverhoging in de Verenigde Staten, een eventueel nieuwe slinger aan de geldpers in de eurozone, de minidevaluatie van de Chinese renminbi en het loslaten van de koers van de Zwitserse frank ten opzichte van de euro.

Na het kijken van dit online seminar weet u:

·         Hoe u in valuta kunt handelen (en ook waarom)
·         Welke gebeurtenissen valuta in beweging zetten
·         Hoe de dollar, de euro, de yen en andere belangrijke valuta ervoor staan

Hoe kunt u als valutabelegger met succes op deze ontwikkelingen inspelen? Schrijf <hyperlink> u nu in voor dit gratis online seminar.

woensdag

14

oktober 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.