Webinar overzicht Hulp nodig
Bubbel of bubbels aan het eind van 2016? Beleggers kijken hoopvol naar centrale banken, aangezien ECB-president Mario Draghi ‘whatever it takes’ doet om de euro te redden. Als reactie trappen Europese beurzen he...
568 keer bekeken

Bubbel of bubbels aan het eind van 2016?

Bubbel of bubbels aan het eind van 2016?

Beleggers kijken hoopvol naar centrale banken, aangezien ECB-president Mario Draghi ‘whatever it takes’ doet om de euro te redden. Als reactie trappen Europese beurzen het gaspedaal diep in. De Dow Jones eindigt 4% hoger in de week dat Fed-voorzitter Janet Yellen besluit om de rente niet te verhogen en in China ging de vlag uit voor beleggers na een zesde renteverlaging in korte tijd.

Het lijkt een kwestie van tijd totdat de geldkraan verder wordt opengedraaid door centrale bankiers, want de motor van de wereldeconomie stagneert. In dit online seminar staat senior sales trader Sybren van der Hijden van Saxo Bank daarom uitgebreid stil bij de kansen en bedreigingen die het monetaire geweld van de centrale banken beleggers biedt.

Sybren van der Hijden legt uit hoe enkele belangrijke indicatoren zoals de Fear & Greed index beleggers kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissingen. Verder schuwt Sybren ook de vraag niet waarmee veel beleggers worstelen: wat als het agressieve stimuleren van centrale banken niet werkt?

Na het volgen van dit online seminar weet u:

·         Hoe u kunt profiteren van de acties van centrale banken
·         Welke indicatoren u daarvoor in de gaten moet houden
·         Het verschil tussen een bubbel en (champagne)bubbels

Wilt u ook weten hoe u de acties van centrale banken in uw voordeel benut? Meld u dan snel aan voor het gratis online seminar via de inschrijfpagina.

donderdag

5

november 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.