Webinar overzicht Hulp nodig
Verbeter je rendement met 4 snelgroeiende trends De groei in de Verenigde Staten en China zwakt af. En in Europa is er nauwelijks sprake van groei. Maar voor wie wil beleggen in groei zijn er gelukkig tal van trends, di...
1091 keer bekeken

Verbeter je rendement met 4 snelgroeiende trends

Verbeter je rendement met 4 snelgroeiende trends

De groei in de Verenigde Staten en China zwakt af. En in Europa is er nauwelijks sprake van groei. Maar voor wie wil beleggen in groei zijn er gelukkig tal van trends, die nog wel mooie perspectieven op rendement bieden.

Tijdens het gratis online seminar ‘Verbeter je rendement met 4 snelgroeiende trends’  op 11 november om 20.30 uur, bespreken directeur Robert Schuckink Kool van Trend Invest en beleggingsanalist Nico van Geest 4 krachtige trends, die mooie beleggingskansen bieden.

Na het volgen van het seminar weet u:

 •          Waar wel groei is te vinden

 •          Welke trends kansrijke beleggingen opleveren

•          Hoe u kunt beleggen in die trends

Het online seminar staat onder leiding van presentatrice en financieel journaliste Janneke Willemse. U kunt tijdens het seminar vragen stellen. Wilt u ook weten hoe u uw rendement kunt verbeteren door te beleggen in trends? Meld u dan snel aan voor het gratis online seminar via de inschrijfpagina.

Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.


woensdag

11

november 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.