Terug Hulp nodig
Bouwen aan complete indexportefeuilles Terwijl beursgoeroes regelmatig roepen dat dit hét ideale beursklimaat is voor aandelen, obligaties of vastgoed weet directeur van Think ETF’sMartijn Rozemuller wel beter...
363 keer bekeken

Bouwen aan complete indexportefeuilles

Bouwen aan complete indexportefeuilles

Terwijl beursgoeroes regelmatig roepen dat dit hét ideale beursklimaat is voor aandelen, obligaties of vastgoed weet directeur van Think ETF’s Martijn Rozemuller wel beter: het zo goed mogelijk spreiden van verschillende beleggingen, en het zo laag mogelijk houden van kosten is dé sleutel tot succes. Tijdens dit online seminar laat hij u voorbeelden zien, waarmee u aan de slag kunt om zelf een goed gespreide beleggingsportefeuille samen te stellen, tegen scherpe kosten.

Schrijf u nu in voor het online seminar Bouwen aan complete indexportefeuilles

Voor beginnende beleggers die het samenstellen van de portefeuille liever uit handen geven, heeft Rozemuller een kant-en-klare oplossing in huis: de Think Total Market ETF’s. Deze ETF’s beleggen in zowel aandelen, obligaties als vastgoed, en bieden daarmee een ‘complete gereedschapskist’ voor de financiële markten. De verdeling tussen aandelen, obligaties en vastgoed bepaalt het risicoprofiel, ofwel het verschil tussen offensief, neutraal of defensief beleggen. U kunt daar zelf een keuze in maken.

Na het volgen van dit seminar weet u:

·         Waarom spreiding en lage kosten de sleutel zijn tot succes bij beleggen
·         Hoe u zelf een goed gespreide beleggingsportefeuille kunt samenstellen met ETF’s
·         Hoe Think Total Market ETF’s dit denkwerk voor u uit handen kunnen nemen

Datum: donderdag 21 januari
Aanvang: 20.30 uur
Kosten: gratis

Dit online seminar wordt mede mogelijk gemaakt door Think ETF’s

donderdag

21

januari 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.