Webinar overzicht Hulp nodig
Crowdfunding: het nieuwe beleggen in start ups Een vroege aandeelhouder worden van het nieuwe Facebook, Netflix of -dichterbij huis- Thuisbezorgd.nl of Blendle. Wie droomt daar niet van?Directeur Robin Slakhorst van S...
350 keer bekeken

Crowdfunding: het nieuwe beleggen in start ups

Crowdfunding: het nieuwe beleggen in start ups

Een vroege aandeelhouder worden van het nieuwe Facebook, Netflix of -dichterbij huis- Thuisbezorgd.nl of Blendle. Wie droomt daar niet van?

Directeur Robin Slakhorst van Symbid, het online investeringsplatform voor het MKB, en investeerder Aldebert Wiersinga van Value Creation Capital leggen in dit online seminar uit hoe je rendement kunt maken met het crowdfunding in startups.

Schrijf u nu in voor deze editie van De Gouden Greep. Het gratis online seminar voor beter rendement.

Waarop moet je letten bij het beleggen in starters? Wat zijn realistische rendementen? Hoe herken je in een vroege fase een succesvol bedrijf? Hoeveel geduld moet je hebben? En wat zijn de risico’s?Al deze vragen worden beantwoord in dit prikkelende online seminar over het nieuwe beleggen in startups.

Als kers op de taart beoordeelt professioneel investeerder Wiersinga de toekomstige rendementskansen van vier startende bedrijven op zoek naar geld.

Na het volgen van dit online seminar weet u:

·         Of crowdfunding als vorm van alternatief beleggen bij je past;
·         Hoe je kunt crowdfunding voor rendement in startups;
·         Waar je op moet letten bij de selectie van kansrijke startups;

Bent u benieuwd of rendement maken via crowdfunding u past als belegger? Meldt u zich dan snel aan voor dit gratis online seminar.

dinsdag

22

maart 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.