Webinar overzicht Hulp nodig
Gratis online seminar: Neem de regie over je eigen carrière! RTL Z en de Open Universiteit organiseren dinsdag 23 mei een seminar over een universitaire studie naast je werk. Met als thema: Hoe kan ik mijn eigen toekomst bepalen, g...
619 keer bekeken

Gratis online seminar: Neem de regie over je eigen carrière!

RTL Z en de Open Universiteit organiseren dinsdag 23 mei een seminar over een universitaire studie naast je werk. Met als thema: Hoe kan ik mijn eigen toekomst bepalen, geef zelf richting aan je carrière.

Werk je al en wil je toch nog een titel halen aan een universiteit? Hoe werkt dat, wat zijn de mogelijkheden en welke verrassende studies kun je volgen bij de Open Universiteit (OU)?

Ontwikkel jezelf met een universitaire studie


Een opleiding naast je werk is een flinke opgave. Je vindt dat je gisteren al had moeten beginnen, maar je hikt aan tegen de start. Dat is niet gek, want het betekent nogal wat. En als je ervoor wilt gaan, hoe moet je dat doen en waar moet je dan op letten?

Op 23 mei vanaf 20:30 uur praten we je helemaal bij over de mogelijkheden, want die zijn er! Ons thema is: Neem de regie over je eigen carrière!

Prof.dr. Nele Jacobs (hoogleraar Levenslooppsychologie) en prof.dr. Gerard Mertens (decaan, hoogleraar Financial Management) van de OU zijn te gast. Janneke Willemse presenteert het programma.

Studeren in je eigen tijd


15.500 studenten telt de Open Universiteit op dit moment. De meeste volgen in deeltijd een universitaire bachelor- of masteropleiding. De studie is online, dus je studeert waar en wanneer je wilt. Met persoonlijke begeleiding en ruimte voor contact met docenten en medestudenten. En natuurlijk levert het een erkende universitaire titel op bij een van de beste universiteiten. De Open Universiteit heeft de hoogste score in de lijst van beste universiteiten in de Keuzegids Masters 2017.

Vraag het aan studenten

Tijdens het seminar kun je rechtstreeks vragen stellen aan docenten, studenten en oud-studenten. Hoe plan ik mijn studie? Hoe bereid ik me voor op een tentamen? Nele en Gerard vertellen in het seminar hoe de Open Universiteit er voor zorgt dat studenten de eindstreep halen. Want het uiteindelijke doel is natuurlijk een diploma.

dinsdag

23

mei 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.