Webinar overzicht Hulp nodig
Slim beleggen in 2018 Wil je beginnen met beleggen, maar weet je niet hoe? Maak je je zorgen over de risico's? Wil je de valkuilen vermijden? Meld je dan aan voor dit het gratis online seminar...
3308 keer bekeken

Slim beleggen in 2018

Slim beleggen in 2018

Wil je beginnen met beleggen, maar weet je niet hoe? Maak je je zorgen over de risico's? Wil je de valkuilen vermijden? Meld je dan aan voor dit het gratis online seminar op donderdag 8 februari 20:30 uur.  

Think ETF's en RTL Z bundelen de krachten om Nederland slim te leren beleggen. 

Tijdens dit online seminar leggen Jacob Schoenmaker (RTL Z), Martijn Rozemuller (Think ETF's) en Elianne Kuepers (RTL Nieuws) de kansen en de risico's uit die beleggen met zich mee brengt. In de uitzending wordt stilgestaan bij indexbeleggen. Wat is het? Hoe werkt het? Wat zijn de voor- en nadelen?  

 

In dit seminar leer je

    • Hoe je eenvoudig met een eigen beleggingsportefeuille kan beginnen
    • Waarom spreiden, lage kosten en de lange termijn belangrijk zijn. 
    • Hoe je je risico's kan verkleinen en welke risico's je kan vermijden.

 

Het wordt een interactief webinar waarbij je als kijker ook jouw vragen over beleggen kan stellen. Vooraf en tijdens de uitzending. Een team van experts zit klaar om je vragen te beantwoorden.  

 

Beleggen is beter dan sparen, als je je geld lang genoeg kan missen.

Iedereen met spaargeld zou eigenlijk moeten beleggen. Er is geen enkele periode van 20 jaar waarin sparen een beter rendement heeft opgeleverd dan beleggen in aandelen. Maar je moet wel verstandig beleggen. En dat kan best lastig zijn. Maar daar gaan we jou bij helpen. Wat moet je wel doen en wat niet.   

donderdag

8

februari 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.