Webinar overzicht Hulp nodig
War for talent – Hoe vind ik goede mensen? De economie is booming. Als bedrijf wil je groeien. Maar goede werknemers zijn schaars. Hoogopgeleide werknemers zijn zelfs heel moeilijk te vinden. I...
486 keer bekeken

War for talent – Hoe vind ik goede mensen?

War for talent – Hoe vind ik goede mensen?

De economie is booming. Als bedrijf wil je groeien. Maar goede werknemers zijn schaars. Hoogopgeleide werknemers zijn zelfs heel moeilijk te vinden. In dit online seminar bieden wij jou handvatten om succesvoller goede mensen aan te trekken.

Onze experts praten jou bij op de volgende onderwerpen:

Ontwikkeling op de krappe arbeidsmarkt

 Hoe krap is de markt nu? En in welke sectoren is het vinden van goede werknemers de grootste uitdagingen? Om welke beroepen zitten bedrijven te springen? En wat voor problemen ondervinden bedrijven als vacatures te lang openstaan? Hoe hou je de uitstroom van baby boomers tegen?

Big Data en AI

Foldertjes uitdelen op een beurs is al lang niet meer de manier om personeel te werven. Maar wat dan wel? Big Data en AI zijn de toekomst. Hoe zet je deze middelen zinvol in? Hoe ga je om met al die data?

Employer branding

Met alleen een goede vacaturetekst ben je er natuurlijk nog niet. Mensen moeten ook voor jouw bedrijf wíllen werken. Employer branding dus. Maar hoe pak je dat aan? Een tafeltennistafel is niet genoeg.

Het programma

Blok 1   

Mark Schröder  - ABN Amro. Heeft binnen ABN eigen bedrijf New 10 opgezet en vanaf de grond opgebouwd. Hoe vind je goede mensen?            
Peter Hein van Mulligen – CBS. Heeft alle cijfers en trends op het gebied van de arbeidsmarkt.    

Blok 2     

Anouk Kon – Indeed. Big data is de toekomst  van recruitment
Stephan Fellinger – Met jong talent de Digitale Transformatie versnellen.   

Blok 3   

Anouk Kon – Indeed – Cv's verdwijnen dankzij artificial intelligence
Mark Vletter – chef leuk werk bij Voys en columnist van RTL Z 

dinsdag

19

juni 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.