Terug Hulp nodig
De laatste RTL Z Beurs Inside voor de zomerstop - De winnaars van morgen Wat zijn de winnaars van morgen? Tech, olie, emerging markets? Om maar een paar mogelijkheden te noemen. Dat is het thema van de laatste aflevering van Beurs Inside voor ...
835 keer bekeken

De laatste RTL Z Beurs Inside voor de zomerstop - De winnaars van morgen

De laatste RTL Z Beurs Inside voor de zomerstop - De winnaars van morgen

Wat zijn de winnaars van morgen? Tech, olie, emerging markets? Om maar een paar mogelijkheden te noemen. Dat is het thema van de laatste aflevering van Beurs Inside voor de zomer. 

Welke bedrijven en sectoren gaan het goed doen in de (nabije) toekomst. Waar moet je nu je geld in investeren? De beurskoersen zijn de afgelopen jaren wel hard opgelopen, moet je nu nog wel gaan beleggen? Met Jim Tehupuring (ProBeleggen), Bob Homan (ING) en Nico Inberg (IEX) 

Ook kijken we vooruit naar de IEX Beleggersdag in de Rai in Amsterdam op 1 juni en het beleggerssymposium van ProBeleggen op 8 juni in ’t Spant in Bussum.

Na de pauze wordt teruggekeken op de financiële week en gediscussieerd over de kansen in de komende week. Wat moet je kopen? Of verkopen? Het is een interactieve uitzending, waardoor jij als kijker vragen kan stellen en je eigen visie kan toetsen. Heb je vragen, stel deze dan vooral.

 

maandag

28

mei 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.