Webinar overzicht Hulp nodig
Peter Paul de Vries (Value8) - deze week in Beurs Inside RTL Z Beurs Inside is terug. Met een verbeterde formule en elke week een spraakmakende gast. Deze week is het niemand minder dan Peter Paul de Vries van Value8. Onze beur...
2053 keer bekeken

Peter Paul de Vries (Value8) - deze week in Beurs Inside

 Peter Paul de Vries (Value8) - deze week in Beurs Inside

RTL Z Beurs Inside is terug. Met een verbeterde formule en elke week een spraakmakende gast. Deze week is het niemand minder dan Peter Paul de Vries van Value8. Onze beursanalisten zijn deze keer: Jim Tehupuring (ProBeleggen) Janneke Willemse (Beurscommentator RTL Z) en Jos Versteeg (InsingerGilissen). 

Voor de pauze wordt teruggekeken naar de afgelopen beursweek en pitchen de drie analisten hun beste beleggingsideeën. Wat moet je nu kopen en wat niet?

Na de pauze volgt een interview met Peter Paul de Vries, CEO en grootaandeelhouder van Value8. Hoe gaat het met Value8? Wat zijn de vooruitzichten?

Het is een interactieve uitzending. Bij het aanmelden kan je al een vraag stellen, maar ook tijdens de uitzending. Niemand minder dan beurscommentator Durk Veenstra zit klaar als moderator om vragen te beantwoorden. Maar dan moet je je wel hebben aangemeld en inloggen.

maandag

24

september 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.