Webinar overzicht Hulp nodig
Klaas Knot (DNB) deze week in Beurs Inside De kosten van de energietransitie, de kans op een financiële crisis en de stabiliteit van het financiële stelsel. Vanavond is Klaas Knot, president van De Nederlandsche B...
665 keer bekeken

Klaas Knot (DNB) deze week in Beurs Inside

Klaas Knot (DNB) deze week in Beurs Inside

De kosten van de energietransitie, de kans op een financiële crisis en de stabiliteit van het financiële stelsel. Vanavond is Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank de hoofdgast. In de uitzending een exclusief gesprek over deze onderwerpen en nog veel meer.

Verder staat de uitzending in het teken van impact beleggen. Wat is impact beleggen? Wat levert het op? Hoe doe je het? Natuurlijk speelt Roland het RTL Z Beursspel. Tenslotte wordt teruggekeken naar Grip op je vermogen.

Onze beursanalisten zijn: Valentijn van Nieuwenhuijzen (Portfolio Manager NN Investment Partners) en Bob Homan (Hoofd Investment Office ING), aangevuld met RTL Z beurscommentator Janneke Willemse.  

Het is een interactieve uitzending, waardoor jij als kijker vragen kan stellen en je eigen visie kan toetsen. Heb je vragen, stel deze vooral. Onze experts zitten klaar om vragen te beantwoorden.

maandag

8

oktober 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.