Webinar overzicht Hulp nodig
Lukas Daalder (BlackRock) - deze week in Beurs Inside Lukas Daalder, de hoofdgast deze avond, is positief over Amerikaanse aandelen. Deze zomer verruilde hij Robeco voor 's werelds grootste vermogens beheerder BlackRock. Hoe...
1119 keer bekeken

Lukas Daalder (BlackRock) - deze week in Beurs Inside

Lukas Daalder (BlackRock) - deze week in Beurs Inside

Lukas Daalder, de hoofdgast deze avond, is positief over Amerikaanse aandelen. Deze zomer verruilde hij Robeco voor 's werelds grootste vermogens beheerder BlackRock. Hoe kijkt hij aan tegen de daling op de beurs? Waarom is hij enthousiast Amerikaanse aandelen? Ziet hij nog meer kansen?  

Als beursanalist zijn Corné van Zeijl (Actiam) en Nico Inberg (IEX) te gast. Voor de pauze wordt teruggekeken naar de afgelopen beursweek. Hoe waren de cijfers en wat zijn hun verwachtingen voor de rest van het cijferseizoen. Natuurlijk pitchen de analisten ook hun beste beleggingsideeën. Wat moet je nu kopen en wat niet?

Na de pauze volgt een interview met Lukas Daalder.

Het is een interactieve uitzending. Bij het aanmelden kan je al een vraag stellen, maar ook tijdens de uitzending. Jacob Schoenmaker, beurscommentator van RTL Z, zit klaar als moderator om vragen te beantwoorden. Maar dan moet je je wel hebben aangemeld en inloggen.

maandag

15

oktober 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.