Webinar overzicht Hulp nodig
Bob Homan is de hoofdgast van Beurs Inside Bob Homan (ING Investment Office) is de hoofdgast deze uitzending. Waar liggen de kansen in 2019? En wat moet je juist niet kopen? De uitzending begint natuurlij...
955 keer bekeken

Bob Homan is de hoofdgast van Beurs Inside

Bob Homan is de hoofdgast van Beurs Inside

Bob Homan (ING Investment Office) is de hoofdgast deze uitzending. Waar liggen de kansen in 2019? En wat moet je juist niet kopen?

De uitzending begint natuurlijk met een analyse van afgelopen beursweek met het panel van beursexperts. Met deze keer Martijn Rozemuller (ThinkETF's | VanEck), Jacob Schoenmaker (RTL Z) en Karel Mercx (BeleggersBelangen). De analisten pitchten hun beste beleggingsidee. Wat moet je nu kopen en wat niet?

Na de pauze volgt een interview van Roland Koopman met Bob Homan. Wat zijn de vooruitzichten voor 2019? Zijn er nog risico's? Wat is nu interessant om in te beleggen?

Het is een interactieve uitzending. Bij het aanmelden kan je al een vraag stellen, maar ook tijdens de uitzending. Hans de Geus (beurscommentator RTL Z) zit klaar om vragen te beantwoorden. Maar dan moet je je wel hebben aangemeld en inloggen.

maandag

26

november 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.