Webinar overzicht Hulp nodig
Martijn Rozemuller (ThinkETF's | VanEck) is hoofdgast van Beurs Inside Martijn Rozemuller (ThinkETF's | VanEck) is de hoofdgast deze uitzending. Hoe begin je met beleggen? Hoe stel je een goede portefeuille samen? Welke valkuilen kan je tege...
741 keer bekeken

Martijn Rozemuller (ThinkETF's | VanEck) is hoofdgast van Beurs Inside

Martijn Rozemuller (ThinkETF's | VanEck) is hoofdgast van  Beurs Inside

Martijn Rozemuller (ThinkETF's | VanEck) is de hoofdgast deze uitzending. Hoe begin je met beleggen? Hoe stel je een goede portefeuille samen? Welke valkuilen kan je tegenkomen? En wat moet je juist niet doen?

De uitzending begint natuurlijk met een analyse van afgelopen beursweek met het panel van beursexperts. Met deze keer Gouden Stier-winnaar Janneke Willemse (Beurscommentator RTL Z), Jos Versteeg (InsingerGilissen) en Corné van Zeijl (Actiam). Het panel pitcht hun beste beleggingsidee. Wat moet je nu kopen en wat niet?

Na de pauze volgt een interview van Roland Koopman met Martijn Rozemuller.

Het is een interactieve uitzending. Bij het aanmelden kan je al een vraag stellen, maar ook tijdens de uitzending. Een beurscommentator van RTL Z zit klaar om vragen te beantwoorden. Maar dan moet je je wel hebben aangemeld en inloggen.

maandag

3

december 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.