Webinar overzicht Hulp nodig
Financiële wereld word wakker: ontrafel de geldknoop RTL Z en Topicus organiseren een gratis online seminar over hét actuele financiële thema van dit moment: geef de consument inzicht in z’n hele financiële situatie en nie...
727 keer bekeken

Financiële wereld word wakker: ontrafel de geldknoop

Financiële wereld word wakker: ontrafel de geldknoop

RTL Z en Topicus organiseren een gratis online seminar over hét actuele financiële thema van dit moment: geef de consument inzicht in z’n hele financiële situatie en niet alleen in bijvoorbeeld zijn of haar hypotheek.

Haal de financiële produkten uit de silo’s, help de consument met de geldknoop en zorg ervoor dat ze geen domme dingen doen met je advies.

Connected banking

Met ondermeer Clint van Haalen van Topicus en Jeroen Wolfsen oprichter van MoneyWise, de website die consumenten helpt inzicht te krijgen in hun financiële huishouding.  De uitzending wordt gepresenteerd door RTL Z presentator Janneke Willemse.

“Voor consumenten wordt de financiële huishouding steeds complexer. Deze tijd vraagt om verandering, er is een grote markt voor dienstverleners die overzicht brengen. “Het moet en kan anders. Help de consument om echt inzicht te krijgen. Geef ze een plek waar de gehele financiële huishouding samenkomt en ze in een oogopslag de huidige situatie kunnen inschatten”, aldus Van Haalen.

Moderne adviseurs geven hun advies niet alleen voor nu, maar juist ook met scenario’s voor de toekomst. Maak niet alleen een foto van nu, kijk naar de volledige financiële cockpit voor de consument. Er is een markt voor dienstverleners die overzicht bieden.

Het seminar is voor alle financiële adviseurs en de geldverstrekkers van Nederland. Maar ook consumenten die willen leren over hun persoonlijke geldknoop en alle veranderingen in de wereld van hypotheken, sparen, beleggen en pensioenen willen volgen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Een grote impact op de samenleving

De wereld van de financiële adviseurs is totaal veranderd, ook door het verdienmodel. Kijk je als adviseur alleen nog maar naar de hypotheek van je klant, dan verlies je je bestaansrecht.“Je moet kijken naar het totaalplaatje of zoals wij het noemen: ‘connected banking’. Je moet de klant anders behandelen.

Inzicht voor de consument is cruciaal”, aldus Clint van Haalen, die komt vertellen hoe Topicus de toekomst van financiën ziet en welke visie zij daarin nastreven Topicus heeft jarenlange ervaring met Tech-oplossingen voor de financiële wereld. In het seminar zullen we ook voorbeelden geven van consumenten. Voorbeelden waar de financiële wereld van kan leren. We kijken ook naar crowdfunden van je hypotheken en de blijven-wonen-hypotheek voor ouderen. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Schrijf je nu in voor het seminar en stel alvast je (lastige) vragen. Tijdens de uitzending beantwoorden we deze in het seminar.  

donderdag

23

mei 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.