Webinar overzicht Hulp nodig
Beleggen als Warren Buffett - deze week in Beurs Inside Een speciale aflevering met als thema Beleggen als Warren Buffett. Janneke Willemse, Blondjes beleggen beter en winnaar Gouden Stier, en Peter Paul de Vries, grootaandeel...
795 keer bekeken

Beleggen als Warren Buffett - deze week in Beurs Inside

Beleggen als Warren Buffett - deze week in Beurs Inside

Een speciale aflevering met als thema Beleggen als Warren Buffett. Janneke Willemse, Blondjes beleggen beter en winnaar Gouden Stier, en Peter Paul de Vries, grootaandeelhouder van Value8 en oud-voorman van de VEB, zijn op bezoek geweest bij de jaarvergadering van Berkshire Hathaway in Omaha. In deze uitzending een terugblik op hun bezoek. Wat hebben ze geleerd van de beroemdste en beste belegger van de wereld? En wat kunnen particuliere beleggers leren van Buffet? 

Natuurlijk geven ook drie experts ook hun visie op de beurs. Wat was het belangrijkste nieuws? En wat staat er de komende week op de agenda? Waar moet je nu je geld in investeren? Deze week zijn dit Tom Simonts (KBC), Peter Paul de Vries (Value8) en Janneke Willemse (beurscommentator RTL Z).

Na de pauze interviewt presentator Roland Koopman deze aflevering Janneke Willemse en Peter Paul de Vries over hun bezoek aan Warren Buffett.

Het is een interactieve uitzending, waar jij als kijker vragen kan stellen en je eigen visie kan toetsen. Heb je vragen, stel deze dan vooral.

maandag

13

mei 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.