Webinar overzicht Hulp nodig
Nout Wellink is de hoofdgast deze week bij Beurs Inside Nout Wellink, oud president van De Nederlandsche Bank en tegenwoordig commissaris bij Bank of China, is de hoofdgast. Hoe kijkt hij tegen het huidige beursklimaat aan? Is...
1035 keer bekeken

Nout Wellink is de hoofdgast deze week bij Beurs Inside

Nout Wellink is de hoofdgast deze week bij Beurs Inside

Nout Wellink, oud president van De Nederlandsche Bank en tegenwoordig commissaris bij Bank of China, is de hoofdgast. Hoe kijkt hij tegen het huidige beursklimaat aan? Is deze te vergelijken met 2007? Waar ziet hij kansen? Presentator Roland Koopman interviewt Wellink na de pauze.

Voor de pauze gaat het over: wat zijn de interessante aandelen deze week? In welke sectoren zou je kunnen beleggen? En waar moet je vooral van afblijven?

In Beurs Inside geven elke week de experts Bob Homan (ING), CornĂ© van Zeijl (Actiam) en Nico Inberg (IEX) hun visie op de beurs. Wat was het belangrijkste nieuws, afgelopen week. En wat staat er de komende week op de agenda. Welke bedrijven en sectoren gaan het goed doen in de (nabije) toekomst. Waar moet je nu je geld in investeren?  

Het is een interactieve uitzending, waar jij als kijker vragen kan stellen en je eigen visie kan toetsen. Heb je vragen, stel deze dan vooral.

maandag

20

mei 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.