Webinar overzicht Hulp nodig
Mary Pieterse-Bloem (hoofd obligatiebeleggingen bij ABN AMRO Private Banking) is de hoofgast in Beurs Inside Mary Pieterse-Bloem, hoofd obligatiebeleggingen bij ABN AMRO Private Banking, is de hoofdgast. Wat zijn de gevolgen van de lage rente voor beleggers in obligaties? Zijn e...
410 keer bekeken

Mary Pieterse-Bloem (hoofd obligatiebeleggingen bij ABN AMRO Private Banking) is de hoofgast in Beurs Inside

Mary Pieterse-Bloem (hoofd obligatiebeleggingen bij ABN AMRO Private Banking) is de hoofgast in Beurs Inside

Mary Pieterse-Bloem, hoofd obligatiebeleggingen bij ABN AMRO Private Banking, is de hoofdgast. Wat zijn de gevolgen van de lage rente voor beleggers in obligaties? Zijn er nog kansen? Blijft de rente zo laag? Presentator Janneke Willemse interviewt Pieterse-Bloem na de pauze.  

Natuurlijk zijn er ook weer drie beursexperts te gast. Deze week zijn dit Corné van Zeijl (Actiam), Bob Homan (ING) en Lukas Daalder (Blackrock). De experts gaan met elkaar in discussie over: wat zijn de interessante aandelen deze week? In welke sectoren zou je kunnen beleggen? En waar moet je vooral van afblijven?

Het is een interactieve uitzending, waar jij als kijker vragen kan stellen en je eigen visie kan toetsen. Heb je vragen, stel deze dan vooral.

maandag

3

juni 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.