Webinar overzicht Hulp nodig
De visie van Bob Homan (ING) - deze week Beurs Inside Niemand minder dan Bob Homan (ING) is de hoofdgast deze week. Hij komt uitleggen hoe ING aankijkt tegen het komende beursjaar. Wat worden de thema's, sectoren en aandelen...
2091 keer bekeken

De visie van Bob Homan (ING) - deze week Beurs Inside

De visie van Bob Homan (ING) - deze week Beurs Inside

Niemand minder dan Bob Homan (ING) is de hoofdgast deze week. Hij komt uitleggen hoe ING aankijkt tegen het komende beursjaar. Wat worden de thema's, sectoren en aandelen?

Natuurlijk zijn er weer drie beursanalisten te gast. Deze keer: Jos Versteeg (InsingerGilissen), Lukas Daalder (Blackrock) en Tom Simonts (KBC). Voor de pauze wordt teruggekeken naar de afgelopen beursweek en pitchen zij hun beste beleggingsideeën. Wat moet je nu kopen en wat niet?

Na de pauze volgt een interview met de Bob Homan (ING) over de vooruitzichten voor 2020 door presentator Roland Koopman.

Het is een interactieve uitzending. Bij het aanmelden kan je al een vraag stellen, maar ook tijdens de uitzending. Een beurscommentator van RTL Z zit klaar als moderator om vragen te beantwoorden. Maar dan moet je je wel hebben aangemeld en inloggen.

maandag

18

november 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.