Webinar overzicht Hulp nodig
Hoe je als MKB geld kan verdienen met verduurzaming Wil je als MKB'r geld besparen op je energierekening en ook nog eens aan de slag met verduurzaming, maar je weet niet hoe? Volg dan dit online seminar en kom alles te wet...
474 keer bekeken

Hoe je als MKB geld kan verdienen met verduurzaming

Hoe je als MKB geld kan verdienen met verduurzaming

Wil je als MKB'r geld besparen op je energierekening en ook nog eens aan de slag met verduurzaming, maar je weet niet hoe? Volg dan dit online seminar en kom alles te weten over hoe je je energierekening kunt verlagen door te verduurzamen, welke subsidies je kan aanvragen en aan welke wet- en regelgeving je als ondernemer moet houden. We gaan praktisch aan de slag, verduurzaming levert namelijk altijd geld op.

De uitzending is live en wordt gehouden op 8 oktober van 20:30 uur tot 21:30 uur. Onze gasten zijn Joep Hilbink energiedeskundige van Essent Zakelijk en energieadviseur Bas van den Brenk van energieadviesbureau Klimaatroute. Martin Kloet (VNO NCW / MKB Nederland) en Stef Strik (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat) vertellen je alles over de wetgeving en de achterliggende gedachte voor de wettelijke energiebesparing en de informatieplicht voor het MKB.

Achter de schermen zit een team van experts klaar om al je vragen beantwoorden. Elianne Kuepers van RTL Nieuws is de presentatrice. In het seminar bespreken we in een uur de basis van de wetgeving tot aan concrete stappen die je als MKB’ er kan maken.

Na dit seminar weet je:

 • Hoe je het beste kan verduurzamen en daarmee energiekosten kan besparen
 • Van welke subsidies je gebruik kan maken
 • Wat zijn de erkende maatregelen
 • Aan welke energie wet- en regelgeving je bedrijf moet voldoen
 • Hoe je een boete als gevolg van de informatieplicht energiebesparing voorkomt
 • Bovenal kan je na dit seminar direct praktisch aan de slag met verduurzamen.

  dinsdag

  8

  oktober 2019

  Dit webinar heeft al plaatsgevonden.