Webinar overzicht Hulp nodig
Welke aandelen zijn kanshebbers voor 2020? In dit interactieve online seminar bespreken John Beijer (TurboTrends) en Christophe Cox (Commerzbank) de trends en marktontwikkelingen die voor beleggers belangrijk zijn...
1714 keer bekeken

Welke aandelen zijn kanshebbers voor 2020?

Welke aandelen zijn kanshebbers voor 2020?

In dit interactieve online seminar bespreken John Beijer (TurboTrends) en Christophe Cox (Commerzbank) de trends en marktontwikkelingen die voor beleggers belangrijk zijn. Daarbij wordt uitgebreid de financiële actualiteit besproken.  

Wat is het fundamentele en technische plaatje van de AEX-index? Welke aandelen kunnen verrassen? Hoe kan je als belegger risico’s verminderen in je portefeuille, of je portefeuille juist dynamischer beheren?  

John geeft daarbij concrete koersdoelen voor verschillende activa als indices, aandelen, edelmetalen en grondstoffen. Zo pitcht hij vijf Nederlandse aandelen die zowel fundamenteel als technisch kansen kunnen bieden in het komende jaar.  

Christophe legt de werking uit van beursproducten, op welke wijze deze kunnen helpen om uw rendement te verhogen en hoe u ermee uw risico’s kunt beperken.  

Doe mee met dit seminar en ontdek dé nieuwe kanshebbers voor je beleggingsportefeuille. Tijdens het event neem je deel aan verschillende polls, kom je te weten hoe je medebeleggers denken over de markt, en kan je live vragen stellen gedurende de presentatie.  

Dit webinar wordt gepresenteerd door RTL-Z beurscommentator Janneke Willemse.

Klik hier voor meer informatie over Commerzbank Beursproducten

Klik hier voor meer informatie over John Beijer en Turbotrends  

donderdag

14

november 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.