Webinar overzicht Hulp nodig
Seminar platformeconomie: zo bereik je de klant van de toekomst RTL Z en Bol.com organiseren op donderdag 6 februari een seminar over de platformeconomie, de kansen en de onbekendheid bij ondernemers. Doe mee met ...
1405 keer bekeken

Seminar platformeconomie: zo bereik je de klant van de toekomst

Seminar platformeconomie: zo bereik je de klant van de toekomst

RTL Z en Bol.com organiseren op donderdag 6 februari een seminar over de platformeconomie, de kansen en de onbekendheid bij ondernemers. Doe mee met het platform van Bol.com.

De wereld verandert door technologie, 50 tot 60 procent van de aankopen gaat via internet. Van Alibaba tot Wehkamp en van Amazon tot Otto. In Nederland is Bol.com het leidende platform.  

Bol.com is de lokale speler voor de lokale ondernemers. Welk assortiment bied je aan en vul jij het gat in de markt? Ben je die grote of kleine ondernemer met potentie voor het assortiment en relevantie voor de klant? Ga in 6 stappen aan de slag met Bol.com

De uitzending

In een uur leren we ondernemers alles over de platformeconomie. Met insights van het platform en diverse geslaagde en minder geslaagde voorbeelden. Welke white spots heeft Bol.com nog in het assortiment? Wij hebben de lijst met kansen voor jou. 

Bol.com kan helpen met nieuwe doelgroepen voor je winkel, die niet kannibaliseren op je eigen doelgroep. Je winkel kan nu overal staan. Ook in de digitale Kalverstraat.  

Is je bedrijf klaar om te starten: open jij je tweede filiaal op internet? Stap aan boord, Bol helpt je met groeien. Met als experts:

 • Jesse Weltevreden, lector Online Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam
 • Eduard Hogenboom, directeur partner services bol.com  
 • De uitzending wordt gepresenteerd door Frederique Dormaar (RTL Z), zij bespreekt 4 blokken:

  Blok 1

  De markt: omvang, ontwikkeling, spelers, potentie, type producten en sectoren (food, diensten, retail, etc.).

  Blok 2

  De dynamiek van een platform: gemak, bereik, voorraad, services etc.

  Blok 3

  Ondernemen: do’s en don’ts op een platform, onderscheid je van je concurrent, samenspel van prijs, leversnelheid, kwaliteit etc.

  Blok 4

  Ondernemen: best practices. We bespreken 2-3 voorbeelden van veelgemaakte fouten maar vooral van successtrategieën. Plus: ondernemen via een platform in 6 stappen.

  donderdag

  6

  februari 2020

  Dit webinar heeft al plaatsgevonden.