Webinar overzicht Hulp nodig
Zorgeloos zakendoen, ook na 2020 Van een onverwachte virusuitbraak en leeglopende winkelstraten tot een slepende Brexit en een veranderend politiek klimaat in de VS: 2020 is misschien wel een van de last...
513 keer bekeken

Zorgeloos zakendoen, ook na 2020

Zorgeloos zakendoen, ook na 2020

Van een onverwachte virusuitbraak en leeglopende winkelstraten tot een slepende Brexit en een veranderend politiek klimaat in de VS: 2020 is misschien wel een van de lastigste jaren in tijden voor ondernemers. Gelukkig kun je je als ondernemer wapenen tegen deze, maar vooral ook nog onbekende risico’s. In samenwerking met kredietverzekeraar Coface organiseert RTL Z een online seminar over zorgeloos zakendoen in binnen- en buitenland. Hoe bescherm je jouw onderneming tegen bekende, maar vooral ook de onverwachte risico’s? Hoe maak je slim gebruik van de kansen die uit een onverwachte tegenslag ontstaan?

Risico's

Met Vincent Almering van zuivelgigant Interfood bespreken we trends, kansen, bedreigingen en oplossingen. Interfood is een bedrijf dat al jaren over de hele wereld onderneemt. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar slimme oplossingen om hun internationale samenwerkingen en export veilig te stellen. Wat kunnen andere ondernemers leren van hun aanpak?

 

Brexit en corona: de uitdagingen van 2020

Uiteraard gaan we ook in op de hot topics van dit moment: de Brexit en het coronavirus. Hoe bereiden internationale ondernemers zich voor op de Brexit? En wat zijn de verwachtingen van ervaren ondernemers over een leven na corona? Samen met Almering en algemeen directeur van Coface Edwin de Busio proberen we voorzichtig naar deze onzekere toekomst te kijken. Want hoe zorg jij dat jouw onderneming klaar is voor de onzekere toekomst?

Praat mee en stel je vragen

Praat ook in dit live seminar mee en stel je vragen aan onze deskundige gasten:

 • Edwin Busio, algemeen directeur van Coface
 • Vincent Almering, Group Treasurer bij Interfood
 • De uitzending wordt gepresenteerd door Frederique Dormaar, presentator van RTL Z.

  donderdag

  24

  september 2020

  Dit webinar heeft al plaatsgevonden.