Webinar overzicht Hulp nodig
Investeren in grondstoffen tijdens de kredietcrisis In vervolg op eerdere zeer succesvolle webinars zalWillem Middelkoop opnieuw een uitgebreide online presentatie geven over de laatste marktontwikkelingen. Hij zal daarbij...
107 keer bekeken

Investeren in grondstoffen tijdens de kredietcrisis

Investeren in grondstoffen tijdens de kredietcrisis

In vervolg op eerdere zeer succesvolle webinars zal Willem Middelkoop opnieuw een uitgebreide online presentatie geven over de laatste marktontwikkelingen. Hij zal daarbij vooral ingaan op de ‘Aziatische Gold Rush’ die de wereld van het goud volledig op zijn kop gaat zetten. China heeft duidelijk gemaakt dat het tijd wordt voor een ‘nieuw wereldwijd monetair systeem’ waarbij goud duidelijk een grotere rol zal gaan krijgen. Bezoekers van dit online-seminar kunnen kennismaken met de belangrijkste conclusies uit zijn nieuwe boek The Big Reset, dat begin 2014 uitkomt.


Daarnaast zal hij stilstaan bij de Amerikaanse ‘War on Gold’ die nu al tientallen jaren duurt. Om de dollar te ondersteunen heeft de VS er veel belang bij de goudprijs onder controle te houden.  Dit heeft geleid tot een correctie van de edelmetaalprijzen van ruim twee jaar. Maar elke crisis is een kans, na twee eerdere correcties in deze markt de laatste tien jaar volgde herstelbewegingen van 200-400%.


Commodity Discovery Fund is een beleggingsinstelling (fonds voor gemene rekening) naar Nederlands recht. De beheerder, Commodity Discovery Management B.V., heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is opgenomen in het register van de AFM.

donderdag

14

november 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.