Webinar overzicht Hulp nodig
Alles over Indexbeleggen; van strategie tot portefeuille Leer in twee online seminars de theorie en praktijk van het Indexbeleggen. Deel 2; • &nb...
64 keer bekeken

Alles over Indexbeleggen; van strategie tot portefeuille

Alles over Indexbeleggen; van strategie tot portefeuille

Leer in twee online seminars de theorie en praktijk van het Indexbeleggen.

Deel 2;

•    Recap: Wat is een ETF?
•    Hoe richt je een ETF-portefeuille in?
•    Waar moet je aan denken bij de verhandeling?
•    ETF strategie: “ETF’s en opties combineren”


Martijn Rozemuller
Martijn Rozemuller, Managing Director en oprichter van Think ETF’s
Think ETF’s is de enige Nederlandse aanbieder van ETF’s. Think ETF’s onderscheidt zich onder andere door transparantie en lage kosten. Daarnaast werd het onlangs verkozen tot Beste Indexbelegger van Nederland. De partij besteedt met haar ETF Academy veel aandacht aan educatie.


Hans Oudshoorn
Hans Oudshoorn, Beleggingscoach Alex & Binck
Al op zijn vijftiende volgde Hans Oudshoorn het beursnieuws in de krant en op zijn zeventiende deed hij zijn eerste transacties op de beurs. Met vallen en opstaan heeft hij geleerd dat beleggen draait om zelfkennis, discipline en risicomanagement. Zijn motto: iedere belegger die deze aspecten leert te beheersen, kan zelfstandig een portefeuille opbouwen. Via artikelen en tijdens seminars en trainingen brengt hij zijn passie voor beleggen graag over op anderen.

Schrijf u nu gratis in voor dit online seminar en maak kans op een uniek gesigneerd boek “Beleggen voor Dummies” van expert Hans Oudshoorn.

donderdag

12

december 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.