Webinar overzicht Hulp nodig
Best Managed Companies in dynamische tijden Op donderdag 29 oktober organiseren RTL Z en Deloitte een online seminar over leiderschap in dynamische tijden, zoals de actuele COVID-19 pandemie. Is jouw bedrijf conti...
914 keer bekeken

Best Managed Companies in dynamische tijden

Best Managed Companies in dynamische tijden

Op donderdag 29 oktober organiseren RTL Z en Deloitte een online seminar over leiderschap in dynamische tijden, zoals de actuele COVID-19 pandemie.

Is jouw bedrijf continu op de toekomst gericht en in staat zich snel aan te passen bij plotselinge veranderingen? Kom jij als beste uit de crisis en durf jij jouw kip met gouden eieren te slachten als dat voor de continuïteit op langere termijn beter is?

Innovatie in de toekomst stimuleren

In de aanloop naar de start van het Best Managed Companies programma 2020 bespreken we hoe je een bedrijf future proof krijgt en houdt. Hierbij gaan we in op de strategie, de toekomst van werken en het effect hiervan op jouw bedrijf en mensen. Moeten bestaande businessmodellen om zeep worden geholpen? Onzekere tijden brengen een hoop vragen met zich mee. Is jouw huidige businessplan nog wel adequaat of is het beter om de strategie rigoureus te herijken? Zo ja, hoe doe je dat dan? Durf jij nu in te grijpen terwijl het nu nog werkt maar op termijn misschien niet meer? Hoe ga je om met de transformatie van face-to-face naar online en van kantoor naar werken vanuit huis?

Experts aan het woord

In dit online seminar helpen onze experts je op weg met concrete praktijkvoorbeelden. Daarbij gaan we in op:

- Strategie: Wat doen de best gemanagede bedrijven nu anders? Hoe bepaal je welke strategische beslissingen hoog op de agenda staan? Hoe flexibel en adaptief is jouw bedrijf? Welke veranderingen kun en moet je doorvoeren om het hoofd boven water te houden? Hoe implementeer je een strategieproces in je bedrijf en houd je dit actueel en relevant terwijl de omgeving verandert?

- Future of Work: Hoe ziet de toekomst van werken eruit? Gaan we ooit nog terug naar vijf dagen op kantoor, of is dat voorgoed veranderd? Hoe houden we medewerkers gemotiveerd, enthousiast en betrokken? En welke functie vervult werken op kantoor nu? Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit?

Met medewerking van:

- Vincent Oomes, partner strategie Deloitte

- Heike Dekker, Business Leader Workforce Transformation Deloitte

- Kim Spinder, innovatiecoach

De presentatie is in handen van Frederique Dormaar van RTL Z.

donderdag

29

oktober 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.