Webinar overzicht Hulp nodig
Wie wint de Rabo Duurzame Innovatieprijs? Op donderdag 26 november organiseert RTL Z een feestelijke uitreikingsavond van de Rabo Duurzame Innovatieprijs, live vanuit de studio van RTL Z.  Negen genomineerde...
801 keer bekeken

Wie wint de Rabo Duurzame Innovatieprijs?

Wie wint de Rabo Duurzame Innovatieprijs?

Op donderdag 26 november organiseert RTL Z een feestelijke uitreikingsavond van de Rabo Duurzame Innovatieprijs, live vanuit de studio van RTL Z. 

Negen genomineerden presenteren zich in 3 categorie├źn:

- Food & Agri: FUL Foods, VanBoven, Rival Foods

- Vitale Gemeenschap & Zorg: ACCENSS BV, PharmaSwap, Bilihome B.V.

- Circulaire Economie & Klimaat: SusPhos B.V., Filigrade, Leadax B.V.

De vakjury kiest daarna voor de drie winnaars. De jury zoekt daarvoor naar innovatieve oplossingen die er echt toe doen. Alle winnaars krijgen begeleiding, coaching en 20.000 euro vanuit de Rabobank.

De kijkers van RTLZ kiezen uit de negen genomineerden een speciale publiekswinnaar. Deze winnaar krijgt  de publieksprijs: ondermeer een scale up scan ter waarde van 3.000 euro.

Meld je nu aan voor de uitzending, stel je vraag en bepaal mede de publiekswinnaar. RTL Z presentatrice Ann-Lynn Hamelink praat de avond aan elkaar. Naast haar in de studio zitten Herman Wijffels (oud-topman van de Rabobank) en Thalita Muusse (generatie expert) voor de kritische vragen.

In 1999 nam Herman Wijffels afscheid bij de Rabobank. Als afscheidscadeau kreeg hij een fonds aangeboden waarmee hij koos voor het stimuleren van innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo ontstond de Herman Wijffels Innovatieprijs, de voorloper van Rabo Duurzame Innovatieprijs.

donderdag

26

november 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.