Webinar overzicht Hulp nodig
HR-professional van het jaar RTL Z en Visma | Raet maken op dinsdag 8 december de HR-professional van het jaar bekend. Vier genomineerden strijden om de titel en de winnaar wordt live bij RTL Z beken...
479 keer bekeken

HR-professional van het jaar

HR-professional van het jaar

RTL Z en Visma | Raet maken op dinsdag 8 december de HR-professional van het jaar bekend. Vier genomineerden strijden om de titel en de winnaar wordt live bij RTL Z bekend gemaakt.

Juist dit jaar hebben HR-professionals laten zien welke belangrijke rol zij spelen in de organisatie. Er is door de coronacrisis veel veranderd voor de medewerkers. Het virus bracht ieders (werkende) leven in de war. Even sparren met je collega’s, een praatje bij de koffieautomaat en gezamenlijk lunchen waren ineens niet meer zo vanzelfsprekend.

Maar dit is geen reden om de organisatieambities opzij te schuiven en in te leveren op werkgeluk. Juist in deze onzekere tijden hebben HR-professionals een groot verschil gemaakt.Vier genomineerden strijden daarom om de titel HR-professional van het jaar 2020. De winnaar wordt live bij RTL Z bekend gemaakt. Wat kan jij als HR-professional leren van de winnaar, zeker in deze extreme tijden?


Wie heeft de titel HR-professional van het jaar 2020 verdiend? De vier genomineerden zijn:

- Erik van der Heide, HR-adviseur bij DGMR
- Moniek van Beckhoven, HR-manager bij ACES Direct
- Sylvia Koenes, HR-manager bij Atalmedial
- Thera Schouten, Beleidsadviseur HRM bij Onderwijsgroep EduMare

De 5-koppige jury maakt live bij ons de winnaar bekend. En jij kunt als deelnemer van het seminar de winnaar meteen vragen stellen. Meld je daarom hieronder aan.

In de studio werpen Marc van Gaal (Director Product Marketing) en Gerard Schiebroek (Managing Director) van Visma | Raet hun deskundige licht op alle actuele thema’s rondom HR. Waar liggen de nieuwe uitdagingen? Hoe krijg je vrijwilligers binnen drie weken aan de slag in de zorg, en niet pas na twee maanden? Wat is de rol van digitalisering en automatisering? Kortom, hoe kun jij je als HR-professional weer echt focussen op je medewerkers?

De presentatie is in handen van Sam Trompert.

dinsdag

8

december 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.