Webinar overzicht Hulp nodig
De effecten van de coronacrisis op het mkb en zzp’ers Ben je ondernemer en zit je in de financiële problemen door de coronacrisis? Meld je dan nu aan voor het seminar van RTL Z en het Schuldenlab op donderdag 28 januari. Exp...
329 keer bekeken

De effecten van de coronacrisis op het mkb en zzp’ers

De effecten van de coronacrisis op het mkb en zzp’ers

Ben je ondernemer en zit je in de financiële problemen door de coronacrisis? Meld je dan nu aan voor het seminar van RTL Z en het Schuldenlab op donderdag 28 januari. Experts beantwoorden zo veel mogelijk vragen.

Het is een zware tijd voor veel ondernemers. Tal van ZZP’ers en mkb-bedrijven worden voor het eerst geconfronteerd met schulden en andere financiële problemen. Hoe voorkom je dat die schulden ontstaan of zorg je dat je van schulden afkomt? Welke inkomensondersteuning geeft de gemeente aan ZZP’ers? En waarom zijn er zoveel loketten? 

In het seminar ‘Uit de coronacrisis zonder schulden’ proberen experts zo veel mogelijk vragen te beantwoorden. Ook spreken we met politici en kenners die weten waar het misgaat, en hoe het beter kan, bij gemeentes, maar ook in politiek Den Haag. Want ondernemers worden geconfronteerd met tal van loketten en worden van het kastje naar de muur gestuurd. Dat moet en kan beter. 

Hoe gaat Amsterdam om met de tienduizenden zzp'ers die zich bij het loket hebben gemeld voor steun? Wethouder Marjolein Moorman van Amsterdam vertelt hoe de zzp'ers worden ondersteund in de hoofdstad. 

Meld je aan en stel alvast je vraag. In het seminar beantwoorden we zoveel mogelijk vragen, maar ook buiten de studio zitten experts die aan de slag gaan met de vragen die worden ingestuurd. Vragen insturen kan ook anoniem. Geef dat dan duidelijk aan. 

In de studio zitten klaar voor uw vragen: Ralph van Dam (Geldfit) en Jacqueline Zuidweg (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland).

We hebben ook een live-verbinding met Jacco Vonhof van MKB Nederland, hij weet alle details voor de mkb'ers en met Sadik Harchaoui van het Schuldenlab kijken we hoe hij alle partijen bij elkaar weet te brengen en te houden.

Presentatie: Frederieke Hegger en Sam Trompert

vrijdag

29

januari 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.