Webinar overzicht Hulp nodig
Zakelijk financieren na de corona-steun Op dinsdag 8 juni houdt RTL Z een live seminar over dé vraag waar het Nederlandse bedrijfsleven mee rondloopt: Hoe financier ik mijn bedrijf na de coronapandemie? De reg...
274 keer bekeken

Zakelijk financieren na de corona-steun

Zakelijk financieren na de corona-steun

Op dinsdag 8 juni houdt RTL Z een live seminar over dé vraag waar het Nederlandse bedrijfsleven mee rondloopt: Hoe financier ik mijn bedrijf na de coronapandemie?

De regelingen lopen af, wat nu?
Het einde van de coronapandemie is in zicht. Hoe fijn ook, voor veel bedrijven gaat dit gepaard met veel spanning en onzekerheid. De overheidssteun loopt af, net zoals de aflosvrije regelingen met financiers, de fiscus en leveranciers. Lang verhaal kort, als MKB’er zal je de financiële zaken moeten inhalen. Alleen hoe gaat dat in z’n werk nu alle kaarten opnieuw worden geschud?  

Meld je aan voor het webinar
Kom te weten welke tools en adviseurs je voor de financiering van je bedrijf kunt inzetten en stel al je vragen aan Jamie Burink (Head of Business Lending bij Topicus), Jacco Vonhof (MKB-voorman) en andere deskundigen. Aan het einde van de avond zijn al je bedrijfsspecifieke vraagtekens weggenomen. Beloofd!  

 

dinsdag

8

juni 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.