Webinar overzicht Hulp nodig
De top 10 aandelen van Bob Homan en Sander van Baren en start Beursspel, met Janneke Bob Homan, vermogensbeheerder van ING, presenteert in ons seminar van maandag 1 november zijn visie op de markten en de 10 beste aandelen die je nu echt moet hebben. De v...
3232 keer bekeken

De top 10 aandelen van Bob Homan en Sander van Baren en start Beursspel, met Janneke

De beste aandelen en etf’s die je nu moet hebben
De top 10 aandelen van Bob Homan en Sander van Baren en start Beursspel, met Janneke

Bob Homan, vermogensbeheerder van ING, presenteert in ons seminar van maandag 1 november zijn visie op de markten en de 10 beste aandelen die je nu echt moet hebben. De visie voor 2022 is getiteld: 'Leef nu, zorgen voor later'.

Leer in één uur wat de beste aandelen, sectoren en thema’s zijn dit jaar. Bob maakt een rondje langs de markten en kiest per beleggingscategorie het beste aandeel uit. Sander van Baren legt als hoofd van de afdeling ING Sprinters uit hoe kan je daarop inspelen met Sprinters.

 

Welke praktische beleggingskansen biedt de actualiteit

Hoe kan ik, als belegger, profiteren? 

Welke aandelen zijn nu in trek?

Welke toppers zijn er voor de komende jaren?

Naar welke thema’s moet je nu kijken? 

Liggen de aandelenmarkt en de rentemarkt er nog goed bij?   

 

Bob zal in dit seminar ook zijn 3 favoriete sectoren voor de (middellange) termijn kiezen, met daarbij zijn favoriete etf’s (indexfondsen) die je nu zou kunnen kopen.

 

Alles over Sprinters

Verder vertelt Sander van Baren als hoofd Sprinters bij ING alles over beleggen met een hefboom. Hoe kan je hedgen met Sprinters en waarom moet je voorzichtig zijn met hoge hefbomen?

 

RTL Z Beursspel

Het seminar is precies op de avond van de start van het RTL Z Beursspel. In het spel kan je leren beleggen en oefenen met Sprinters. Meld je nu en doe mee: rtlzbeursspel.nl

Dit webinar wordt gepresenteerd door Janneke Willemse.

Alle deelnemers van het seminar kunnen als eerste het researchrapport 2022 'Leef nu, zorgen voor later' opvragen van de beleggers van ING Office Management.

 

maandag

1

november 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.