Webinar overzicht Hulp nodig
Beleg zoals professionals dat met hun eigen geld doen Een appeltje voor de dorst, toekomstige kosten van studerende kinderen, aanvulling op het pensioen.  Mensen hebben verschillende redenen om geld weg te zetten om hun...
170 keer bekeken

Beleg zoals professionals dat met hun eigen geld doen

Beleg zoals professionals dat met hun eigen geld doen

Een appeltje voor de dorst, toekomstige kosten van studerende kinderen, aanvulling op het pensioen.  Mensen hebben verschillende redenen om geld weg te zetten om hun financiële doelen op lange termijn te behalen. De lage rente zorgt ervoor dat sparen steeds minder interessant wordt. Beleggen wordt dan een serieus alternatief. Veel mensen zien dit echter als complex, maar als je meedoet met dit online seminar zullen we laten zien dat dit niet zo hoeft te zijn.

Dit seminar gaat vooral in op indexbeleggen met ETF’s. Dit is een eenvoudige en laagdrempelige manier om gespreid te beleggen. Het is ook een goedkope manier van beleggen. Beleggingsicoon Warren Buffett is fan van dit product. En hij is zeker niet de enige rijkaard of professionele belegger die op deze manier belegt.

Leer tijdens dit seminar:

•         Hoe je eenvoudig en laagdrempelig gespreid kan beleggen
•         Waarom Warren Buffett fervent pleitbezorger is van Indexbeleggen
•         Hoe je een lange termijn strategie ontwikkelt
•         Waarom lage kosten essentieel zijn
•         Hoe je een succesvolle lange termijn portefeuille inricht ||

De online docenten zijn: Jean-Paul van Oudheusden (Head of Business Management BinckBank) en Martijn Rozemuller (Oprichter en Directeur Think ETF’s).

Meedoen is gratis.  Schrijf je nu in.

donderdag

20

maart 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.