Webinar overzicht Hulp nodig
Willem Middelkoop over de inflatiegolf, rente en de start van The Big Reset Dinsdagavond 26 oktober geeft fondsmanager Willem Middelkoop, zoals we van hem zijn gewend, zijn visie op de financiële wereld. Met presentator Roland Koopman en beurscom...
7676 keer bekeken

Willem Middelkoop over de inflatiegolf, rente en de start van The Big Reset

Willem Middelkoop over The Big Reset
Willem Middelkoop over de inflatiegolf, rente en de start van The Big Reset

Dinsdagavond 26 oktober geeft fondsmanager Willem Middelkoop, zoals we van hem zijn gewend, zijn visie op de financiële wereld. Met presentator Roland Koopman en beurscommentator Hans de Geus gaat Willem in een 60-minuten durend live seminar in op inflatie, rente  en zijn visie op The Big Reset. 

Vragen over inflatie en The Big Reset kunnen van tevoren aan Middelkoop en De Geus worden gesteld via de aanmeldknop.

The Big Reset

Het inflatiespook is terug van weggeweest. Kan de mondiale golf van geldcreatie eindigen in hyperinflatie? Middelkoop denkt van niet. In zijn bestseller The Big Reset, dat inmiddels in 7 talen is vertaald, beschrijft hij dat centrale bankiers nog één joker achter de hand hebben, die ze waarschijnlijk wel in gaan zetten.

Goud wordt dan weer teruggebracht in het systeem. Het verklaart waarom veel landen (China, Rusland) enorme hoeveelheden goud hebben verzameld. Centrale bankiers snappen namelijk heel goed dat goud, als enige valuta, de afgelopen eeuwen haar koopkracht heeft behouden.  

Vanuit de RTL Z studio zal Willem Middelkoop, die al meer dan twintig jaar research doet naar ons financiële systeem, ook vragen van kijkers beantwoorden. Ter afsluiting vertelt hij hoe hij zijn persoonlijke beleggingsportefeuille opbouwt.

Willem was tot 2008 beurscommentator bij RTLZ, waarna hij het Commodity Discovery Fund begon. Het fonds heeft inmiddels 125 miljoen euro onder beheer.

dinsdag

26

oktober 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.