Webinar overzicht Hulp nodig
The Big Reset Willem Middelkoop: "Hoogste tijd voor een nieuw financieel systeem"Voor 2020 zal het financiële systeem drastisch moeten worden hervormd. Het afboeken van schul...
442 keer bekeken

The Big Reset

The Big Reset

Willem Middelkoop: "Hoogste tijd voor een nieuw financieel systeem"

Voor 2020 zal het financiële systeem drastisch moeten worden hervormd. Het afboeken van schulden en het vervangen van de dollar als monetair anker lijken onvermijdelijk. Volgens Willem Middelkoop werken het IMF en de VS in stilte en met steun van China aan een plan om de dollar, euro en yuan te laten opgaan in een nieuwe ‘wereldreservemunt’ (SDR). In De Big Reset beschrijft Willem dat de kans groot is dat goud daarbij zal terugkeren in het financiële systeem.

Rusland en China lijken hier al op voor te sorteren. Beide landen hebben de

kunstmatig lage goudprijs aangegrepen om enorme goudreserves op te bouwen. Volgens insider Jim Rickards, auteur van de bestseller Currency Wars, kan de goudprijs tot $7000 stijgen door de terugkeer in het monetaire systeem. Willem zal uitgebreid ingaan hoe zijn Commodity Discovery Fund van deze ontwikkelingen probeert te profiteren. Het feit dat goudmijnaandelen dit jaar al ruim 30% zijn gestegen toont volgens hem aan dat de correctie van de edelmetalen nu echt voorbij is.

Tijdens ons webinar op 10 april a.s. zal Willem Middelkoop de volgende onderwerpen bespreken:

  • Goud keert terug in het financiële systeem
  • China en Rusland verhogen hun goudreserves
  • Dit legt een bodem onder de goudprijs
  • Edelmetaal gerelateerde aandelen nog steeds erg koopwaardig zijn
Commodity Discovery Fund is een beleggingsinstelling (fonds voor gemene rekening) naar Nederlands recht. De beheerder, Commodity Discovery Management B.V., heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is opgenomen in het register van de AFM.

donderdag

10

april 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.