Webinar overzicht Hulp nodig
Online Seminar: RTL Z duikt in de crypto’s RTL Z Crypto is een nieuw wekelijks en actueel programma over de wereld van en achter cryptocurrency, bitcoin en andere digitale munten. Cryptomunten zijn de hype voorb...
3867 keer bekeken

Online Seminar: RTL Z duikt in de crypto’s

Online Seminar: RTL Z duikt in de crypto’s

RTL Z Crypto is een nieuw wekelijks en actueel programma over de wereld van en achter cryptocurrency, bitcoin en andere digitale munten.

Cryptomunten zijn de hype voorbij. Toch blijven er veel vraagtekens aan deze volkomen nieuwe manier van betalen kleven. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Daarom zendt RTL Z samen met partner BTC Direct tot en met 31 januari elke maandagavond (20:30 – 21:30 uur) RTL Z Crypto uit. Verwacht online seminars waarin jij als kijker over crypto’s wordt bijgepraat.  

Meld je nu aan en stel alvast je vragen  

Wat je van RTL Z Crypto mag verwachten

Elke week bespreken autoriteiten op het gebied van cryptocurrency drie actuele thema’s, waarbij zij tevens pitchen wat interessante investeringen zijn. Daarnaast is er een 10 minuten durend interview met een hoofdgast van de week over ins en outs, kansen en bedreigingen. Beleggingsexpert Janneke Willemse presenteert de eerste vier online seminars.  

Gastenlijst maandag 6 december:

Bert en Peter Slagter, auteurs van het boek ‘Ons geld is stuk  

Jim Tehupuring, vermogensbeheerder bij 1Vermogensbeheer  

Toon Schraven van BTC Direct   

Aanmelden voor RTL Z Crypto seminars

Meld je nu alvast aan voor het online seminar van maandag 6 december. Mocht je met vragen over crypto’s zitten, laat ze achter en krijg binnenkort de antwoorden.

maandag

6

december 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.