Webinar overzicht Hulp nodig
Online Seminar: RTL Z duikt in de crypto’s #2 RTL Z Crypto is een nieuw wekelijks en actueel programma over de wereld van en achter cryptocurrency, bitcoin en andere digitale munten. Cryptomunten zijn de hype voorbij...
2266 keer bekeken

Online Seminar: RTL Z duikt in de crypto’s #2

Online Seminar: RTL Z duikt in de crypto’s #2

RTL Z Crypto is een nieuw wekelijks en actueel programma over de wereld van en achter cryptocurrency, bitcoin en andere digitale munten.

Cryptomunten zijn de hype voorbij. Toch blijven er veel vraagtekens aan deze volkomen nieuwe manier van betalen kleven. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Daarom zendt RTL Z samen met partner BTC Direct tot en met 31 januari elke maandagavond (20:30 – 21:30 uur) RTL Z Crypto uit. Verwacht online seminars waarin jij als kijker over crypto’s wordt bijgepraat.

Meld je nu aan en stel alvast je vragen.

 

Wat je van RTL Z Crypto mag verwachten

Elke week bespreken autoriteiten op het gebied van cryptocurrency drie actuele thema’s, waarbij zij tevens pitchen wat interessante investeringen zijn.

Daarnaast is er een 10 minuten durend interview met een hoofdgast van de week over ins en outs, kansen en bedreigingen. Beleggingsexpert Janneke Willemse presenteert de eerste vier online seminars.

 

Gastenlijst maandag 13 december:

Tuur Demeester, bitcoin analist live vanuit Amerika

Paul Buitink, Managing Director Aunexum Precious Metals Group

Mike Hutting, ceo en co-founder BTC Direct

 

Aanmelden voor RTL Z Crypto seminars

Meld je nu alvast aan voor het online seminar van maandag 13 december. Mocht je met vragen over crypto’s zitten, laat ze achter en krijg binnenkort de antwoorden.

maandag

13

december 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.