Webinar overzicht Hulp nodig
HR Professional van het Jaar
350 keer bekeken

HR Professional van het Jaar

Verkiezing HR-professional van het jaar
HR Professional van het Jaar

RTL Z en Visma | Raet maken op dinsdag 15 maart de HR-professional van het jaar bekend. Vijf genomineerden strijden om de titel en de winnaar wordt live bij RTL Z bekend gemaakt.

Wederom hebben HR-professionals laten zien welke belangrijke rol zij spelen binnen de organisatie. Ook 2021 was een bewogen jaar met veel snelle veranderingen. Zo wisten medewerkers ineens beter dan ooit de HR-afdeling te vinden voor verscheidene vraagstukken. Van thuiswerkvergoedingen en het inrichten van het thuiskantoor tot het versterken van (online) verbinding binnen de organisatie. Maar hoe houd je in deze tijd medewerkers betrokken, bevlogen en gelukkig? En hoe achterhaal je wat er werkelijk leeft bij de medewerker? Juist in onzekere tijden maken HR-professionals een groot verschil.

Winnaar

Vijf genomineerden strijden daarom om de titel HR-professional van het jaar 2021. De winnaar wordt live bij RTL Z bekend gemaakt. Wat kan jij als HR-professional leren van de winnaar, zeker in onzekere tijden?

Wie heeft de titel HR-professional van het jaar verdiend?

De vijf genomineerden zijn:

Ronald van Veen  HR Adviseur - Heeren Loo

Matthijs Boer    Projectmanager HR - CSU Groep

Andrea Hogenboom HR Adviseur - Decathlon Netherlands

Tamara Joosse  Adviseur HR Werkvermogen en Welzijn - Flevoziekenhuis

Ashhish Kumaa    Regional HR - Techmahindra

.

De genomineerden zullen zich voorstellen in de uitzending. De 4-koppige jury maakt live bij ons de winnaar bekend. En jij kunt als deelnemer van het seminar de winnaar meteen vragen stellen. Meld je daarom hieronder aan.

In de studio werpen Marco Winkel (hoofd van de jury), Vera van Koot (Director Interim Services) en Marc van Gaal (Director Consulting Services) hun deskundige licht op alle actuele thema’s rondom HR en het laatste benchmark onderzoek.

Life changing

De winnares van vorig jaar, Moniek van Beckhoven, HR-manager bij ACES Direct, komt in de studio vertellen hoe haar leven is veranderd na het winnen van de prijs.

dinsdag

15

maart 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.